suport family_foto

 

La nostra vocació de servei va més enllà de l’assessorament i/o la gestió que oferim a persones individuals i s’estén a oficines familiars per a una o més famílies (single and multi family offices) i, també, a bufets d’advocats i consultors especialitzats.

En relació als family offices, ho fem tant si es tracta de servir directament la família com si l’objectiu és donar suport efectiu (estratègic i/o tècnic) al conseller delegat/director general (CEO), director financer (CFO) o director d’inversions (CIO).

En la majoria de casos, no obstant, la voluntat és donar suport sinèrgic al gestor extern. No establim una relació directa amb la propietat que no hagi estat demanada pel gestor extern o sigui requerida pel client o Fimarge en relació a la naturalesa del servei prestat.

Els serveis oferts tenen visió de relació a llarg termini i inclouen tot el ventall de suport necessari: (1) informació, (2) assessorament, (3) administració i/o (4) gestió.

A Fimarge treballem amb visió de wealth preservation (no de “aggressive profit generation”). La filosofia darrera la prestació de serveis és “prioritzar la preservació incremental del patrimoni, sota un paraigües de fidelitat a la història personal/familiar i a la seva realitat present”

 

ARTICLE OPINIÓ

Llegeix més

ARTICLE OPINIÓ

Llegeix més

LLIBRE DE PRESENTACIÓ

llibre de presentació de fimarge, fimarge

 Descarreguis el nostre llibre
de presentació

ANDORRA I FIMARGE

nous-07

Conegui el Principat d’Andorra,
el país dels Pirineus,
a través d’aquest video