treballa_nos

A Fimarge estem convençuts que els nostres principals actius, els clients, necessiten tenir els millors professionals i les millors persones al seu servei. És per això que donem tanta importància a la captació i retenció del talent.

Seleccionem el talent en base a criteris tècnics i de gestió, però també en base al sentit comú i l’esperit de millora dels candidats. Estem interessats en persones preparades, amb compromís i entusiasme, que aportin a l’equip la seva energia i un esperit de millora constant.

 

Procés de selecció estàndard

 1. Recerca de les ofertes de treball
  Pots consultar els llocs de treball vacants i enviar-nos la sol·licitud on-line, que ha d’incloure el teu CV i una carta on ens expliquis la teva motivació per treballar a Fimarge.
 2. Si no has trobat el lloc de treball que s’ajusta als teus interessos professionals, envia’ns el teu CV a seleccio@fimarge.com. El tindrem en compte per a futures posicions.
 3. Avaluació de candidatures
  El nostre Dept. Recursos Humans analitzarà totes les sol·licituds que ens arribin. Ens posarem en contacte tu el més aviat possible per tal de comunicar-te el resultat d’aquesta avaluació.
 4. Entrevistes
  Si el teu perfil és adequat als requeriments del lloc de treball, concertarem una o més entrevistes telefòniques i/o personals, en les que tindrem l’oportunitat de conèixer-nos millor tant a nivell personal com professional, i on podràs obtenir tota la informació que requereixis en relació al lloc de treball.
  Les entrevistes es realitzaran primer amb el representant de Recursos Humans i el/la cap del departament. Amb posterioritat, si s’escau, caldrà que et reuneixis amb els principals directius de Fimarge. El nombre d’entrevistes podrà variar.
 5. Tests de personalitat
  Els tests son part del procés normal de selecció de Fimarge i ens proveeixen d’una avaluació més, independent, sobre les possibilitats del teu encaix i satisfacció a la feina. Ens posarem en contacte amb tu per a què els realitzis durant el procés de selecció.
  En cas de que el teu procés de selecció sigui positiu, rebràs una oferta de treball que, un cop acceptada per la teva part, iniciarà el teu procés d’integració a Fimarge.

 

 

OFERTES DE TREBALL

OFERTES TREBALL

Conegui les ofertes de treball
que ofereix Fimarge

FILOSOFIA D’INVERSIÓ

Fil-inversio_185px

Invertim de manera discreta i conservadora, priortizant la preservació del capital

VIURE A ANDORRA

viure_andorra_185px

Conegui el avantatges de
viure a Andorra

INFORMACIÓ DE CONTACTE

inf_contacte_185px

Informació de contacte