viura_andorra_foto

SEGURETAT CIUTADANA

Des de fa 7 segles, Andorra gaudeix d’una pau social i una seguretat ciutadana úniques al món i assegurades a tot el país. Això s’evidencia amb una de les taxes de criminalitat més baixes del món.

 

Des del Departament d’Immigració s’exerceix una estricta selecció de les persones que, per motius de treball o altre, vulguin establir-se com a residents al Principat d’Andorra. A la vegada, els departaments de Duanes i Policia mantenen una vigilància efectiva i coordinada amb els cossos policials forans.

 

Aquests aspectes garanteixen una tranquil·litat convivencial altíssima, que és especialment apreciada en el cas de les famílies amb fills en edats infantils o juvenils.

 

SANITAT DE PRIMER NIVELL

El sistema sanitari andorrà està plenament desenvolupat  i s’hi accedeix a través de la filiació a la seguretat social, denominada Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

 

El país disposa d’un hospital de primer nivell (Hospital nostra senyora de Meritxell) i onze centres de salut repartits per les principals poblacions. A la vegada, Andorra manté convenis amb els països de l’entorn (Espanya i França, preferentment) per a compartir serveis sanitaris i d’emergències.

 

La seguretat d’una atenció mèdica adequada proporciona confiança davant de situacions mèdiques cròniques o imprevistes.

 

ESCOLARITZACIÓ TRILINGÜE I GRATUÏTA

Un dels orgulls del país és poder oferir als seus habitants una educació pública de qualitat, trilingüe i gratuïta, impartida des de tres sistemes educatius diferents: l’andorrà, el francès o l’espanyol.

 

També hi trobem dues escoles confessionals (Col·legi Janer i Sant Ermengol), així com una escola privada internacional (Col·legi dels Pirineus). A més, s’hi poden realitzar estudis universitaris (Universitat d’Andorra) homologats amb el sistema europeu i de Formació Professional. L’educació especial també té un centre de referència al Principat: l’Escola Nostra Senyora de Meritxell, que ofereix atenció i suport a les persones amb discapacitat.

 

La possibilitat de triar tant el sistema com l’idioma d’escolarització és una avantatge que, de forma gratuïta, no es troba enlloc més el món.

 

PAÍS D’ACOLLIDA

Andorra ha estat tradicionalment un país d’acollida per a tot aquell que hi vulgui residir, amb una qualitat de vida excepcional i un espai natural que permeten als seus habitants gaudir d’un entorn únic.

 

Només un 40% dels residents al país son de nacionalitat andorrana. Això genera un clima de convivència on la llibertat ideològica i d’expressió, i el respecte per la diversitat permeten harmonitzar la llibertat de culte i de costums amb el respecte per la tradició i la cultura. El mateix succeeix en un entorn lingüístic on, amb el català (l’idioma oficial), hi conviuen altres llengües (francès, castellà, portuguès, anglès).

 

QUALITAT DE VIDA

L’oferta d’oci, natura i comerç és gairebé inacabable i, a la vegada, el país ofereix un benestar i una qualitat de vida incomparables.

 

  • Destaquen infraestructures termals com Caldea, el centre termolúdic més gran del sud d’Europa, o la nombrosa xarxa d’spas i wellness centers d’alta gamma
  • L’esport rei al Principat és l’esquí, que es pot practicar al llarg dels seus 300 quilòmetres de pistes
  • El comerç, la principal font d’ingressos d’Andorra, atrau a 8 milions de turistes l’any, i molts dels establiments comercials estan oberts de 9 del matí a 9 del vespre de dilluns a diumenge, 361 dies l’any
  • Els aventurers i amants de la natura troben en el Principat un paradís de sensacions que es poden experimentar al llarg i ample del 90% del territori

OFERTES DE TREBALL

OFERTES TREBALL

Conegui les ofertes de treball
que ofereix Fimarge

TREBALLA AMB NOSALTRES

treb_nos_185px

Cerquem gent motivada, emprenedora i capaç.
Vine a treballar amb nosaltres

INFORMACIÓ DE CONTACTE

inf_contacte_185px

 Informació de contacte

FILOSOFIA D’INVERSIÓ

Fil-inversio_185px

Invertim de manera discreta i conservadora, priortizant la preservació del capital